Τη διασύνδεση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας στον Δήμο Τρικκαίων σηματοδότησε η συνάντηση υπευθύνων από αντίστοιχες Δομές.
Το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2019, μετά από πρωτοβουλία της υπευθύνου συντονίστριας της ΤΟΜΥ Τρικάλων, κ. Δημ. Νάτσινα, συναντήθηκαν τα στελέχη της ΤΟΜΥ με τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, Α ΚΑΠΗ και Βοήθεια στο Σπίτι, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας.
Το κτήριο, εξάλλου, της οδού Ομήρου 6, δωρεά του γιατρού Αριστοτέλη Αντωνίου, θα αποτελεί σε λίγο διάστημα, κέντρο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών και λειτουργίας δομών, μετά τη σχετική αξιοποίησή του από τον Δήμο Τρικκαίων.
Οπότε το συγκεκριμένο κτήριο, ήταν ο καλύτερος τόπος συνάντησης για να συζητηθούν ζητήματα που σχετίζονται με τη διασύνδεσηυπηρεσιών που προσφέρουν, στον τομέα της υγείας η ΤΟΜΥ και στον τομέα της πρόνοιας, οι λοιπές μονάδες – δομές του Δήμου.
Στη συνάντηση έγινε αλληλοενημέρωση για τα υπάρχοντα προγράμματα. Για τις παροχές και τις δράσεις που ωφελούν τους τρικαλινούς πολίτες.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση, που αποδίδει πνεύμα συνεργασίας για την υγεία και την πρόνοια για όλους, μετείχαν: από την ΤΟΜΥ, οι υπεύθυνη συντονίστρια Δήμητρα Νάτσινα, κοινωνική λειτουργός Ι. Ντάσκας,  νοσηλεύτρια κ. Γκουγκουμάτη και επισκέπτρια υγείας κ. Κατσαρού, από το Κέντρο Κοινότητας η συντονίστρια κ. Παπατζιμοπούλου ο κοινωνικός λειτουργός κ. Μ. Μητσογιάννης, η κ. Γαλανοπούλου ως διοικητικό προσωπικό, ενώ από το Βοήθεια στο Σπίτι, οι κ. Μ. Κοτρώτσιου και Παπαθανασίου ως  νοσηλεύτριες και η κ. Ουρανία Μπαλα.