Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψει κάποιος τις συσκευές που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, είναι να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα αξεσουάρ που υπάρχουν στο εμπόριο. Οι θήκες iPhone παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια σε όλα τα μοντέλα αυτού του τύπου που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η iJelly Metal Mercury - Apple iPhone 7 Hot Pink είναι μια μοντέρνα θήκη, η οποία υπόσχεται στυλάτη εμφάνιση και προστασία υψηλού επιπέδου για το αγαπημένο σας iPhone 7. Διαθέτει ένα πολύ απαλό φινίρισμα, χαρίζοντας σας τέλεια αίσθηση αφής όταν χρησιμοποιείτε το iPhone 7, Παρέχει προστασία οθόνης αφού διαθέτει 0.9mm αυξημένο χείλος περιμετρικά στην μπροστινή όψη και ταυτόχρονα, προστατεύει τον φακό της κάμερας με το 1.8mm αυξημένος χείλος περιμετρικά της κάμερας.

Προστατέψτε το αγαπημένο σας iPhone 7 και βοηθήστε το να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην αρχική του κατάσταση, με την κομψή i-Jelly θήκη της Mercury. Έχει σχεδιαστεί με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε να μην καλύπτει τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου, ενώ παράλληλα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της αγαπημένης σας συσκευής.

Πρόκειται για μια οικονομική επιλογή, η οποία υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπους, τόσο όσον αφορά την ασφάλεια του κινητού σας τηλεφώνου, όσο και την κομψότητα στην εμφάνισή του. Εφαρμόζει άψογα στην αγαπημένη σας συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της. Την προστατεύει αποτελεσματικά από σκόνη, πτώσεις στο έδαφος, γρατζουνιές και χτυπήματα.