Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα  συμμετοχής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα (http://www.foodexpo.gr/)

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου, κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει με ατομικό περίπτερο ελάχιστου μεγέθους 9 τ.μ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 € /τ.μ και το Επιμελητήριο Τρικάλων αναλαμβάνει την διοργάνωση – διαχείριση της συμμετοχής και επιδοτεί το 25% του κόστους. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (περιλαμβάνει βιτρίνα, πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ρεύμα).

Την FOODEXPO του 2017 επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 87 χώρες από όλο τον κόσμο. Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η προσέλευση διεθνών αγοραστών όπου την επισκέφθηκαν 2.356 food traders και από τις πέντε ηπείρους. Επίσης οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιλεγμένους ξένους επισκέπτες (Hosted Buyers) από 87 χώρες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. Λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζει η έκθεση θα τηρηθεί αυστηρή καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έως την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων:

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105)

e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr