Με την αγορά ενός iPhone πρέπει να γίνει και αγορά μίας θήκης. Οι θήκες iPhone είναι σε πολλές διαστάσεις ανάλογα τον τύπο της Αpple που επιλέγετε και θα τις βρείτε όλες σε οικονομικές τιμές στο e-click.gr. Η Αpple έχει μεριμνήσει ώστε να περιλαμβάνονται στις θήκες iPhone και η θήκη AirPod Case που λειτουργεί και ως βάση φόρτισης. Με την αγορά ενός νέου κινητού έρχεται και η αναζήτηση κατάλληλων αξεσουάρ για να φέρουν την συσκευή ακόμα πιο κοντά στα προσωπικά τους γούστα. Οι πολύχρωμες θήκες  ανήκουν στα αξεσουάρ καθώς επίσης και οι μεμβράνες προστασίας που είναι συμβατές με τις νέες συσκευές της Αpple δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την κατάλληλη θήκη που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν με βάση την προσωπικότητά τους και συνάμα να ακολουθούν και τις τάσεις την παγκόσμιας μόδας.
Υπάρχουν θήκες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, άλλα είναι μονόχρωμα άλλα έχουν και σχέδια ακόμα και 3d σχέδια. Πέρα όμως από την εμφάνιση πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία και στην ασφάλεια του κινητού μας σε εξωτερικούς παράγοντες. Μία θήκη που απορροφά τους κραδασμούς και αποτρέπει τις γρατζουνιές με μία αισθητική κοντά στο στυλ μας, είναι η ιδανική.


Η επιλογή θήκης είναι υπόθεση ατομική. Σε περίπτωση που η εικόνα είναι πιο σημαντική για εσάς, τότε πιθανόν να θέλετε μία iPhone θήκη μοντέρνα με ντιζάιν, φανταχτερή και αστραφτερή. Για άλλους η θήκη δεν θέλουν να είναι πλαστική, η δερμάτινη θήκη είναι μία λύση. Κάποιοι δίνουν βαρύτητα στην ανθεκτικότητα της θήκης. Από την άποψη λοιπόν αυτή το να είναι μία θήκη ανθεκτική στο νερό των ή αδιάβροχη έχει μεγάλη διαφορά και πρέπει να γίνει κατανοητή στους χρήστες, πριν επιλέξουν θήκη. Αν απλά θέλετε να κρατήσετε στη βροχή το iPhone σας, μια αδιάβροχη θήκη είναι πιθανώς επαρκής. Ωστόσο, αν θέλετε μια περίπτωση που μπορεί να βυθιστεί στο νερό, τότε θέλετε μία θήκη που να είναι αδιάβροχη.