Μετά τη μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε ο διαγωνισμός φωτογραφίας, που διοργάνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών και διήρκεσε ένα χρόνο, τώρα διοργανώνει διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου video που έχει τραβηχτεί στο Μουσείο. Ο διαγωνισμός αφορά τους επισκέπτες του Μουσείου και θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα video μπορούν να αποστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2017. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει 16 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό καλούνται να τραβήξουν video μέσα στους χώρους του Μουσείου, να το μοντάρουν, να το επεξεργαστούν όπως νομίζουν και να το στείλουν στο Μουσείο. Η διάρκεια του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά και να μην είναι μεγαλύτερο από 2 GB.
Ο  νικητής θα λάβει δώρο από το Χορηγό του διαγωνισμού, που είναι η τρικαλινή εταιρία Πέρκας Electronet, μια βιντεοκάμερα SONY, τελευταίας τεχνολογίας.
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσείου: www.meteoramuseum.grή στο τηλέφωνο 2432024959.