Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις από τις 3μμ έως τις 5μμ λόγω της Σελήνης σε “κενό πορείας”. Σήμερα κοντά στον Άρη και απέναντι από τον Πλούτωνα ενδέχεται να κινητοποιήσει συναισθήματα τα οποία χρειάζεται να τα διαχειριστείτε με ευελιξία χωρίς παρορμητισμούς και «δράματα». Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας δίνει χαρά με τον οποιοδήποτε τρόπο. Μέχρι νωρίς το απόγευμα αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας φορτίζει με θετική ενέργεια.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητική και να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά, αρκεί να αποφύγετε τις μεσημεριανές ώρες. Είναι σημαντικό να δώσετε χώρο σε όνειρα τα οποία θέλετε να υλοποιήσετε αλλά θα πρέπει να σταθείτε σε ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει και την προσωπική σας Πρωτοχρονιά οπότε είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για εσάς. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι αποφύγετε συζητήσεις και δράσεις που αφορούν οικονομικά και γενικότερα αξίες.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας σήμερα το μεσημέρι δίνοντας χώρο περισσότερο σε σκέψεις τις οποίες θα πρέπει να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο. Αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες σας βαραίνουν ή κινητοποιούν συναισθήματα τα οποία είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα νωρίς το απόγευμα οπότε καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι τότε αν θέλετε να κάνετε σημαντικές ενέργειες. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε απόλυτα συνειδητή/ός σχετικά με την αντιμετώπισή τους.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο σε ότι έρχεται στην επιφάνεια και αποφύγετε σημαντικές δράσεις μέχρι νωρίς το απόγευμα. Αφιερώστε χώρο για να κάνετε πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα και να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας δώσουν χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις τις μεσημεριανές ώρες και δώστε γενικότερα χώρο σε ότι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ένα σχέδιο, μία επιθυμία που έχετε αυτό το διάστημα.

Για τους Σκορπιούς, μέχρι νωρίς το μεσημέρι μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας φορτίζουν με ενέργεια. Από το απόγευμα και μετά επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο προς διεκπεραίωση. Η διαλλακτικότητα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε σε μια παραγωγική οδό.

Για τους Τοξότες, ένα είδος αμφιθυμίας μπορεί να νιώσετε σήμερα γιαυτό θα ήταν φρόνιμο να μην δώσετε την ενέργειά σας σε ζητήματα τις μεσημεριανές ώρες. Από το απόγευμα και μετά ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει ενέργεια παρά με κάτι το οποίο σας την απορροφά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να κρατηθείτε σε μια οδό η οποία θα σας δώσει χαρά. Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν γιαυτό καλό θα είναι να είστε ήρεμη/ος και σε απόλυτη επαφή με τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες σας φορτίζουν αρνητικά.

Για τους Υδροχόους, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας και η Σελήνη με τον Άρη απέναντί σας φέρνουν ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στην επιφάνεια. Η ευελιξία σας και η εκ φύσεως ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά και με διαλλακτικότητα θα είναι τα κλειδιά για εσάς στη παρούσα φάση.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα η σημερινή αρκεί να βάλετε πρόγραμμα και να οργανωθείτε σωστά, κατά περίπτωση. Δημιουργικές εμπνεύσεις έρχονται υποστηρικτικά σε σχέδια που κάνετε αυτό το διάστημα από τα οποία θέλετε να νιώσετε χαρά.