Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί 12 – 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό/Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου του νομού μας να παρευρεθούν στο περίπτερο του Ενιαίου Φορέα του νομού μας (Περίπτερο 15 ισόγειο - Stand 16A), συμμετέχοντας και προβάλλοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στην ελληνική και διεθνή αγορά. 

Οι επαγγελματίες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (touroperators, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στον σύνδεσμο https://services.helexpo.gr/philoxenia2021reg/  μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας και να παραλάβετε την ηλεκτρονική πρόσκληση επισκέπτη της PHILOXENIA.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και παράδοση προωθητικού υλικού, καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν έως την Τρίτη 9  Νοεμβρίου: τηλ.2431025004,email: info@elameteoratrikala.com/Αριστείδης Δημήτρης.