Ανεμβολίαστη ήταν η 34χρονη από την Αγία Μονή Τρικάλων, που σήμερα το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που δημιουργήθηκαν στον οργανισμό της από την Covid-19.

Η νεαρή κοπέλα είχε επισκεφτεί εξωτερικό γιατρό, ο οποίος της είχε συστήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή την οποία δεν ακολουθούσε.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο διοικητής νοσοκομείου Τρικάλων Κωνσταντίνος Γρηγορίου η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της:

«Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αδελφού της η 34χρονη κοπέλα ήταν ανεμβολίαστη. Εκείνος, όπως είπε, είχε νοσήσει. Η κοπέλα ήρθε νεκρή στο νοσοκομείο. Είχε όλα τα σημάδια, ωστόσο οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Έγινε ανάνηψη αλλά δεν τα κατάφερε η κοπέλα. Η κατάσταση στην οποία ήρθε στο νοσοκομείο ήταν μη αναστρέψιμη. Νεκροψία δεν έχει γίνει, ωστόσο όπως είπε ο αδελφός της η κοπέλα είχε επισκεφτεί εξωτερικό γιατρό, ο οποίο της είχε δώσει ειδική αγωγή την οποία δεν φαίνεται να ακολούθησε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό πάντως έκαναν τα πάντα για να την επαναφέρουν».

protothema.gr