Ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με το e-trikala και το Δήμο Τρικκαίων – διοργανώνουν την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9.30π.μ. ενημερωτική συνάντηση εργασίας με θέμα «Η παρουσία του Ορεινού Όγκου στον Μύλο των Ξωτικών 2021-2022».

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της Πύλης και καλούνται να παραβρίσκονται όλοι οι αναπτυξιακοί φορείς της περιοχής που εμπλέκονται με τον οποιονδήποτε τρόπο στην τοπική οικονομία και ιδιαίτερα στον τομέα της φιλοξενίας και του τουριστικού προϊόντος.

Παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας, η εξουσιοδοτημένη υπεύθυνη του δημ. σύμβουλος κα. Μαρίνα Πανάγου, οι συναρμόδιοι αντιδήμαρχοι και φυσικά ο Δ/ντης του e-trikala κ. Οδυσσέας Ράπτης, ο οποίος θα παρουσιάσει τα καίρια σημεία της φετινής ιδιαίτερης και εξαιρετικά σημαντικής διοργάνωσης.

Η προσέλευση του κοινού είναι ελεύθερη, αλλά λόγω του covid-19 και των μέτρων που πρέπει να τηρηθούν, θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των παραβρισκόμενων εντός της αίθουσας με προτεραιότητα στους εκπροσώπους φορέων.

Πληροφορίες 2434350318 Α.Τ.Τ.Ο. Ανάπτυξης Δ.Πύλης.