Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Καρδίτσας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας, η «διευρυμένη» συνεδρίαση του Δ.Σ. του 7ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν όλοι οι πρόεδροι των τοπικών λογιστικών συλλόγων της Θεσσαλίας.

Η πρωτοβουλία επιλογής της πόλης της Καρδίτσας, καθώς και η έμπρακτη συμπαράσταση που προσέφερε η Διοίκηση του προεδρείου του 7ου Π.Τ. μέσω της ευγενικής οικειοθελούς συμμετοχής είκοσι μελών του Ο.Ε., προκειμένου να βοηθηθεί το έργο της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας για άμεση και ταχεία καταγραφή των ζημιών που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις της περιοχής,  επικροτήθηκε τόσο από τον οικείο σύλλογο λογιστών της Καρδίτσας όσο και από το σύνολο των παρευρισκόμενων.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν από όλους τρέχοντα προβλήματα του λογιστικού κλάδου (υπογραφή λογιστή, προθεσμίες, my data κτλ) και αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνταξη ενιαίου κοινού ψηφίσματος εντός του προσεχούς διαστήματος.

Πλην των μελών του Δ.Σ. συμμετείχαν οι : ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρόεδρος ΔΣ ΕΦΕΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, μέλος ΔΣ ΠΟΦΕΕ, ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εκπρόσωπος ΣΟΛ ΒΟΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ, Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και μέλος ΔΣ ΠΟΦΕΕ , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πρόεδρος ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μέλος ΔΣ ΠΟΦΕΕ.