Λίγο πριν το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου συνεχίζει να τρέχει σε όλο το Νομό, για να συναντήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, να συζητήσει μαζί του, να ανταλλάξει απόψεις, να καταγράψει προβλήματα και να του εγγυηθεί πως και η επόμενη μέρα των εκλογών θα τον βρει δίπλα σε όλους τους συμπολίτες του.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε Ριζαριό, Φλαμούλι, Δροσερό, Μουριά και Μεγάλα Καλύβια, έχοντας την ευκαιρία να συναντήσει ανθρώπους, που περίμεναν να περάσει από το χωριό τους για να συζητήσουν μαζί του.

Άλλωστε, ο Κωνσταντίνος επενδύει πολύ στην προσωπική επαφή, πιστεύοντας πως πρέπει να νοιώσεις τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, αν πραγματικά θέλεις να τον εκπροσωπήσεις την επόμενη μέρα.

Αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν οι πολίτες, και το απέδειξαν και σε αυτή την περιοδεία του.

Με την δυναμική παρουσία τους σε κάθε χωριό που επισκέφτηκε, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Πως έχουν κάνει την δική τους Επιλογή Νίκης και Αλλαγής! Με την συγκέντρωση των Μεγάλων Καλυβίων, και όχι μόνο, να θυμίζει άλλες εποχές!