Σε ρυθμούς περιοδειών συνεχίζει να κινείται, με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς, ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφτηκε τα χωριά Παραπόταμο, Λιλή, Φήκη, Πιαλεία, Φιλύρα και Ελευθεροχώρι.

Με την αμεσότητα που τον διακρίνει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, κέρδισε τον κόσμο που για μία ακόμη φορά τον υποδέχθηκε ιδιαίτερα θερμά, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο Κωνσταντίνος έχει πάρει επάνω του την προσπάθεια να ανεβάσει πολύ ψηλά τα συνολικά ποσοστά του Κινήματος στο Νομό.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν την δυναμική της υποψηφιότητάς του, που πληροί εκείνα τα ποιοτικά κριτήρια – εχέγγυο για την επόμενη μέρα στην εκπροσώπηση του τόπου μας. Άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προχωρά μπροστά εκφέροντας συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, με ξεκάθαρο λόγο, αναγνωρίζοντας πως ο κόσμος κουράστηκε από τις γενικότητες και τα χτυπήματα στην πλάτη.

Όπως τονίζει και ο ίδιος «είναι καιρός να αλλάξουμε σελίδα. Με σαφή πολιτικό λόγο, με μία ώριμη κοινωνία, να κάνουμε μία Επιλογή Αλλαγής».