Η χρονιά μόλις ξεκίνησε, αλλά οι πάροχοι λογισμικού online ιστότοπων τυχερού παιχνιδιού είναι παραγωγικοί όσο ποτέ. Δεκάδες νέοι κουλοχέρηδες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι λάτρεις του είδους πρέπει οπωσδήποτε να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους τρεις τίτλους που προστέθηκαν πρόσφατα στο λόμπι του παιχνιδιού στο Casinia.

Κόλπος Kraken

Το Κόλπος Kraken είναι ένας φρέσκος κουλοχέρης του Casinia που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ELA Games. Είναι ένας αρκετά γνωστός πάροχος λογισμικού με μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες στη γκάμα του, οπότε δεν είναι περίεργο που οι παίκτες παρατήρησαν αμέσως αυτή τη νέα έκδοση με θέμα τη θάλασσα.

Ο κουλοχέρης έχει μια μάλλον ασυνήθιστη διάταξη με πέντε οριζόντιες σειρές και πέντε κάθετους κυλίνδρους, επιτρέποντας στους χρήστες να ταιριάζουν συνδυασμούς σε έως και δέκα εύχρηστους τρόπους πονταρίσματος. Ο κουλοχέρης έχει υψηλό δείκτη μεταβλητότητας, ενώ η τιμή Return-To-Player του παραμένει στο επίπεδο του 95.10%. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής πληρωμών που είναι διαθέσιμος σε αυτό το παιχνίδι είναι x5,000, που είναι υψηλότερος από τον μέσο όρο για τους σύγχρονους κουλοχέρηδες.

Το παιχνίδι έχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από πρόσθετους μηχανισμούς, όπως Σύμβολα Wild, Πολλαπλασιαστές, Σύμβολα Μπόνους, ένα Μπόνους Μίνι-Παιχνίδι, Επαναπεριστροφές και μια επιλογή Αγοράς Μπόνους. Το μίνι παιχνίδι ξεκινά μια σειρά από δωρεάν περιστροφές, όπου οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το σερί προσγειώνοντας ορισμένους συνδυασμούς, εφαρμόζοντας στην πορεία επιπλέον πολλαπλασιαστές στην τελική πληρωμή.

Απελευθερωμένος Δράκουλας

Ο επόμενος κουλοχέρης του Casinia στη λίστα προέρχεται επίσης από έναν δημοφιλή πάροχο λογισμικού online καζίνο. Το Απελευθερωμένος Δράκουλας αναπτύχθηκε από την Spinomenal και αναμένεται να έχει θέμα με τους Βρυκόλακες. Παρόλο που το θέμα είναι μάλλον σκοτεινό, το οπτικό στυλ του τίτλου είναι πιο θετικό και ελκυστικό και τα ηχητικά εφέ δεν είναι καθόλου τρομακτικά.

Το Απελευθερωμένος Δράκουλας έχει ένα τυπικό πλέγμα 3x5 με έως και 50 γραμμές πληρωμής, παρέχοντας στους παίκτες έναν σωρό χώρου για ταιριαστούς νικηφόρους συνδυασμούς. Η τιμή Return-to-Player του παιχνιδιού φτάνει το 96.10%, τοποθετώντας το πάνω από τη συντριπτική πλειοψηφία των άλλων κουλοχέρηδων που κυκλοφόρησαν το 2024 μέχρι στιγμής. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής κερδών εδώ είναι μόνο x1,000, αλλά η πιθανότητα να τον πετύχετε είναι πολύ υψηλότερη από ό,τι με άλλους κουλοχέρηδες που ενδέχεται να προσφέρουν τεράστια κέρδη μιας φοράς.

Το Απελευθερωμένος Δράκουλας έχει τεράστια αξία επανάληψης, χάρη στη μεγάλη ποικιλία πρόσθετων λειτουργιών του. Το σύνολο μηχανισμών που διατίθενται στον κουλοχέρη περιλαμβάνει Δωρεάν Περιστροφές, Σύμβολα Wild, Σύμβολα Scatter, Μυστήρια Σύμβολα, ένα Μπόνους Μίνι-Παιχνίδι, Επαναπεριστροφές, Αγορές Μπόνους, Wild Αντίστροφης Μέτρησης, Επεκτεινόμενα Wild και πολλές άλλες επιπλέον λειτουργίες.

Ντίσκο Wild

Ο τελευταίος κουλοχέρης του Casinia στη λίστα με τις αξιόλογες κυκλοφορίες του 2024, όπως και ο πρώτος τίτλος που αναφέρεται σήμερα, δημιουργήθηκε από την ELA Games. Ο κουλοχέρης έχει ένα χαρούμενο θέμα κινουμένων σχεδίων και τόσο τα γραφικά του όσο και η μουσική του συμβάλλουν στη θετική διάθεση που δημιουργεί το παιχνίδι. Αλλά παρόλο που το περιτύλιγμα δεν είναι και τόσο σοβαρό, το ίδιο το παιχνίδι είναι ένας αρκετά προηγμένος κουλοχέρης που ανταποκρίνεται σε όλα τα σύγχρονα πρότυπα.

Το Ντίσκο Wild έχει μια διάταξη με τρεις κυλίνδρους και πέντε σειρές, δίνοντας στους παίκτες έως και δέκα τρόπους πονταρίσματος για την προσγείωση συνδυασμών συμβόλων. Ο πίνακας πληρωμών στο παιχνίδι είναι μάλλον διαισθητικός, καθώς τα σύμβολα με τη χαμηλότερη πληρωμή αντιπροσωπεύονται με αριθμούς και γράμματα, ενώ οι πιο ακριβοί κουλοχέρηδες έχουν ξεχωριστά έργα τέχνης. Η τιμή RTP του Ντίσκο Wild υπερβαίνει το 95%, ενώ ο μέγιστος πολλαπλασιαστής πληρωμών είναι x5,000 σε αυτό το παιχνίδι.

Ο κουλοχέρης είναι εξοπλισμένος με βασικούς μηχανισμούς όπως Wild και Scatter, αλλά η κύρια λειτουργία του που ξεχωρίζει ονομάζεται Συλλογή Συμβόλων. Επιτρέπει στους παίκτες να συγκεντρώσουν πρόοδο σε πολλαπλές περιστροφές και μόλις γεμίσει η ειδική γραμμή ενέργειας, ενεργοποιείται η λειτουργία Μπόνους Μίνι-Παιχνίδι. Αναμενόμενα, αυτός ο μηχανισμός προσφέρει τις πιο προσοδοφόρες πληρωμές που είναι διαθέσιμες στον κουλοχέρη.