Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια μας Φανή Τζέλη στο Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο τουρνουά στην Σλοβενία στις 25 Φεβρουαρίου.

Η Φανη Τζέλη κατέκτησε το μοναδικό μετάλλιο της Ελλάδας στο 15th Slovenia Open G1 που έγινε στην Λιουμπλιάνα. Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, πέρασε τον πρώτο της αγώνα μπαι και έπειτα σημείωσε ακόμη δύο νίκες σε τρεις αγώνες στα -62kg και βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών.
Για την ιστορία κέρδισε την Γερμανίδα και Ιταλίδα Πρωταθλήτρια και ηττήθηκε οριακά από την Σερβία νο1 του ταμπλό οριακά με παράπονα για την διαιτησία.

Την προηγούμενη μέρα, 4 Φεβρουαρίου δυναμικό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στη φιλική ημερίδα Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στην Λαμία το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου διοργάνωσε ο ΑΣ "Ζευς Λαμίας ", με 22 μικρούς αθλητές.

Στόχος των αγώνων αυτών απ΄ τον διοργανωτή και τους προπονητές των συλλόγων, ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν.

Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ συμμετείχε με 22 μικρούς αθλητές του που αγωνίστηκαν περίφημα. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδιά θα αναδειχθούν εξαιρετικά ταλέντα, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.

Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος. Στους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.

Εκτός του Δασκάλου Ν. Παϊταρίδη οι βοηθοί-προπονητές του Συλλόγου Ε. Παιταριδου, Γ.Βαργιάμης καθώς και έμπειροι αθλητές του Συλλόγου συνόδευσαν τους μικρούς μας αθλητές.

Θερμά συγχαρητήρια από το ΔΣ του Συλλόγου, τον Δάσκαλο και τους εκπαιδευτές μας στην Φανή Τζέλη και σε όλους τους μικρούς μας αθλητές μα και στους γονείς που μας εμπιστεύομαι τα παιδιά τους και την στήριξη τους.