Με σύνθημα «ΜΕ αφορά, ΣΕ αφορά, ΜΑΣ αφορά ΟΛΟΥΣ», η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, διοργανώνουν αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:30 π.μ. πανθεσσαλική εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της έμφυλης βίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Κιέριον» στην Καρδίτσα καθώς οι διοργανωτές επέλεξαν τη συγκεκριμένη πόλη για λόγους ουσίας και σημειολογίας. Θα υπάρχει ένα πάνελ  όπου θα μιλήσουν γυναίκες πλημμυροπαθείς και ένα πάνελ με επιστήμονες, που αγωνίζονται για την ενδυνάμωση των γυναικών μέσα στη κοινωνία.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στις περιοχές που δοκιμάστηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα, δίπλα στις γυναίκες που στέκονται όρθιες στηρίζοντας τις οικογένειες και τα παιδιά τους και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση είναι πολύ σημαντική.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί με live streaming σε youtube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης: https://youtube.com/live/Iw8N5FcdICA?feature=share