Ο άνθρωπος που έχει στυλ ξεχωρίζει ακόμη και από τις θήκες κινητών που επιλέγει. Βέβαια για να είμαστε και ακριβείς, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ πλέον δεν έχουν μόνο πρακτικό σκοπό, αλλά αποτελούν στυλιστική δήλωση. Και για όποιον το στυλ- οποιοδήποτε στυλ- είναι δεύτερη φύση οι θήκες κινητών είναι ένα μέσο να το αναδείξουν.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις για το περιβόητο αξεσουάρ. Ανακαλύψτε κι εσείς ωραίες ιδέες και κάντε το κινητό σας το φερέφωνο της στυλιστικής σας προσωπικότητας!

Θήκες κινητών με μια δόση... λάμψης

Αν υποψιάζεστε, ότι αναφερόμαστε σε θήκες κινητών με glitter, το πετύχατε. Ειδικά αν σας αρέσει να προσθέτετε μια νότα λάμψης στα αξεσουάρ ή τα ρούχα σας, αυτές οι θήκες προορίζονται για εσάς. Sequin λεπτομέρειες, glitter ή μεταλλική λάμψη για όσους θέλουν κάτι πιο διακριτικό, είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Θέλετε να τις κάνετε και πιο προσωποποιημένες; Χρησιμοποιήστε μικρά κρύσταλλα που θα σχηματίζουν το μονόγραμμά σας. Κι αν σας αρέσει πολύ η έντονη λάμψη, επιλέξτε εκείνες τις θήκες, που το πίσω μέρος τους είναι γεμάτο μικρά κρυσταλλάκια. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, καθώς μπορείτε να βρείτε και θήκες κινητών, που να μιμούνται το φίλντισι, τα κρύσταλλα ακόμη και αστραφτερά ψηφιδωτά.

Θήκες κινητού με κορδόνι 

Αν είσαι από εκείνους, που κάνουν ανασκαφές στην τσάντα τους για να βρουν το κινητό, η θήκη κινητού με κορδόνι είναι η λύση, που ψάνχεις. Εκτός του ότι είναι πρακτικό, γιατί έχεις το κινητό ανά χείρας, όποτε το θέλεις, μπορείς να αυτοσχεδιάσεις σε στυλιστικό επίπεδο. Οι συνδυασμοί απεριόριστοι. Ψάχνετε για μια all time classic κομψή επιλογή; Επιλέξτε μαύρη δερμάτινη θήκη κινητού με κορδόνι σε μαύρο χρώμα επίσης.

Ψάχνεις για κάτι πιο πολυτελές; Επένδυσε σε μια θήκη κινητού με μικρά διακριτικά τρουκς σε χρυσή απόχρωση. Από εκεί και πέρα οι επιλογές είναι απεριόριστες: θήκη κινητού με κορδόνι που έχει κρόσια, φούντες, με γούνα , με φιογκάκια. Ό,τι φανταστείτε, θα κάνει το κινητό σας ξεχωριστό.

Λουλουδάτες θήκες κινητών

Οι λουλουδάτες θήκες κινητών είναι ότι πρέπει για να φέρετε την άνοιξη... στα χέρια σας. Μπορεί να σκέφτεστε, ότι τα φλοράλ μοτίβα είναι ξεπερασμένα. Για ξανασκεφτείτε το. Δίνουν χρώμα και στυλ ταυτόχρονα στη συσκευή σας. Είτε είστε φίλοι των φωτεινών neon αποχρώσεων, των απαλών παστέλ ή των ασπρόμαυρων συνδυασμών, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές.

Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικά γραφικά σχέδια, που μπορούν να αποδώσουν μοναδικά σχέδια σε ξεχωριστές αποχρώσεις. Μπορείτε επιπρόσθετα να βάλετε και διάσπαρτα μικρά κρύσταλλα ή γκλίτερ δίνοντας μια έξτρα λάμψη στο λουλουδάτο κινητό σας.

Καλλιτεχνικές θήκες κινητών Samsung

Όλες οι θήκες, προφανώς και οι θήκες κινητών Samsung, μπορούν να έχουν μια καλλιτεχνική νότα. Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό; Υπάρχουν κεντητές θήκες κινητών, θήκες κινητών που έχουν κέντημα στο πίσω μέρος τους. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες με τύπωμα το αγαπημένο σας logo ή τον πίνακα ζωγραφικής του αγαπημένου σας ζωγράφου.

Εσείς προτιμάτε το Φιλί του Κλιμτ, ίσως ένα γαλήνιο τοπίο εξοχής του Μονέ, την Έναστρη Νύχτα του Βαν Γκογκ ή τα φολκλορ ζωηρά χρώματα της Frida Kahlo; Ό,τι κι αν προτιμάτε, μπορείτε να δώσετε την προσωπική σας πινελιά στο κινητό σας ανάλογα με τις θήκες κινητών, που θα επιλέξετε.