Συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το νέο φορολογικό, διοργανώθηκε προχθές από το ΠΑΜΕ,στην πόλη των Τρικάλων. Όπως επισημαίνεται «την ώρα που οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης και των εταίρων της εισέρχονται στην τελική ευθεία, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους σε  καθημερινή δράση , με κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων , μαζική συμμετοχή στην Απεργία στο δημόσιο τομέα στις 7 Απρίλη  και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία  για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας μόλις το νομοσχέδιο-λαιμητόμος για την Κοινωνική Ασφάλιση έρθει στη Βουλή.
Το συλλαλητήριο ξεκίνησε με χαιρετισμό του Γιώργου Γουλόπουλου , εκ μέρους του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων και στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιάννης Αρμάγος , μέλος της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών-Φοροτεχνικών.
Η κεντρική ομιλία στο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε από την Άννα Κουτελίδα , μέλος της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ και του ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων με συνθήματα όπως : «Τσακίζουν την ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο , πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο» και  «Με αγώνες έχει γίνει η Ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση» να κυριαρχούν.