Αγωγή κατά της ΠΑΕ Τρίκαλα αλλά και του Α.Ο. Τρίκαλα, δηλαδή του διοικητικού Συμβουλίου που ανέβασε την ομάδα από την Γ΄Εθνική στην Football league, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr ο πρώην παράγων του σωματείου Χάρης Κουτσούρης.

Ο Κουτσούρης ζητάει να του καταβληθεί το ποσό των 327.000 ευρώ τα οποία, όπως ισχυρίζεται, κατέβαλε για τις ανάγκες του ΑΟ Τρίκαλα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Ο ίδιος, στην αγωγή που κατέθεσε, επικαλείται και συναντήσεις που είχε πραγματοποιήσει για το θέμα αυτό με τον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα Χρήστο Γιαλιά, το καλοκαίρι του 2015. Στις συναντήσεις αυτές, όπως υποστηρίζει, ο Γιαλιάς του αντιπρότεινε να του καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, αλλά ο Κουτσούρης απέρριψε την συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr από κύκλους της ΠΑΕ Τρίκαλα, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη της αγωγής που κατέθεσε ο Κουτσούρης, αλλά υποστηρίζεται ότι αυτή είναι στον «αέρα» καθώς ο ίδιος ο Κουτσούρης, στις 18 Αυγούστου του 2015, στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε υποβάλει εγγράφως την παραίτησή του από μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, σημειώνοντας μάλιστα ότι «οποιοσδήποτε νέος επενδυτής και μεγαλομέτοχος που επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα είναι ευπρόσδεκτος και υπόσχομαι να τον βοηθήσω…» (έγγραφο κάτω).

Η αγωγή αναμένεται να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Τρικάλων εντός των προσεχών μηνών.