Η Novomatic είναι ένας μεγάλος αυστριακός πάροχος λογισμικού καζίνο, που λειτουργεί από το 1980. Η ανάπτυξη της επιχείρησης τυχερών παιχνιδιών έχει κάνει αυτόν τον πάροχο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, αυτή η διάσημη επωνυμία έχει δημιουργήσει πάνω από 300 μοναδικούς κουλοχέρηδες που χαρακτηρίζονται από υψηλές αναλογίες πληρωμών, ειλικρίνεια και διαφάνεια. Χιλιάδες παίκτες από το Rabona έχουν εγκρίνει τους κουλοχέρηδες της Novomatic.

Άρχοντας του Ωκεανού και Άρχοντας του Ωκεανού Deluxe

Το Άρχοντας του Ωκεανού είναι ένας δημοφιλής κουλοχέρης και η εμφάνισή του συμβάλλει στο θέμα του. Φαίνεται ελκυστικός, καθώς διαθέτει καλά γραφικά, ποιοτικά τραγούδια που δημιουργήθηκαν ειδικά για κάθε σύμβολο, έναν υποβρύχιο κόσμο και σχεδιασμό στο στυλ της ελληνικής μυθολογίας. Κατά τη διάρκεια της περιστροφής, στους κυλίνδρους εμφανίζονται κλασικά σημάδια, μπαούλα θησαυρών, πολεμιστές και γοργόνες, καθώς και ο ίδιος ο θεός Ποσειδώνας.

Ο κουλοχέρης Άρχοντας του Ωκεανού στο Rabona αποτελείται από πέντε κυλίνδρους και δέκα γραμμές νίκης. Πριν από την περιστροφή, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό των ενεργών κατευθύνσεων και το μέγεθος του στοιχήματος. Ο κουλοχέρης προσφέρει αυτόματο παιχνίδι — οι κύλινδροι περιστρέφονται μέχρι ο παίκτης να αποφασίσει να τους σταματήσει. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λειτουργία της Novomatic είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διπλασιάσετε τα κέρδη σας. Παίζοντας με τον ντίλερ στο "κόκκινο και μαύρο" μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας έως και 32 φορές.

Το Άρχοντας του Ωκεανού έχει ένα ειδικό σύμβολο, την περόνη, και είναι μια εικόνα Scatter. Όταν τρία πανομοιότυπα σύμβολα πέφτουν στον χώρο, οι παίκτες κερδίζουν 10 δωρεάν περιστροφές, κατά τις οποίες μία τυχαία επιλεγμένη εικόνα έχει ειδικές ιδιότητες και γίνεται "Scatter" για τη διάρκεια της περιστροφής. Αυτό αυξάνει το ποσό των κερδών έως και 2000 φορές. Ο Ποσειδώνας είναι το πιο κερδοφόρο σύμβολο. Όταν πέσουν πέντε σύμβολα στην ενεργή γραμμή, τα κέρδη πολλαπλασιάζονται 5000 φορές.

Πολύ Ζεστό Deluxe

Το Πολύ Ζεστό Deluxe από τη Novomatic χαρακτηρίζεται από έναν ήρεμο σχεδιασμό, ένα ευχάριστο τραγούδι και ένα σχέδιο με τη μορφή κλασικών φρούτων και μούρων. Ένα ειδικό σύμβολο είναι ένα αστέρι, το οποίο αυξάνει τα κέρδη έως και 250 φορές όταν εμφανίζονται πέντε αστέρια στη σειρά. Το σύμβολο με τη χαμηλότερη πληρωμή είναι ένα καρπούζι και μια πλήρης σειρά μούρων πολλαπλασιάζει τα κέρδη κατά 100 φορές.

Το Πολύ Ζεστό Deluxe έχει ωραίο ρυθμό πτώσης και μπορεί να καθοριστεί σε οποιαδήποτε γραμμή, αυξάνοντας τα βραβεία σε διάφορους συνδυασμούς. Μια άλλη λειτουργία είναι ότι καθώς αυξάνονται τα καυτά κέρδη, αυξάνεται και ο πολλαπλασιαστής πληρωμών. Ο κουλοχέρης διαθέτει επίσης μια αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού και έναν κόκκινο-μαύρο γύρο κινδύνου.

Γούρι της Τυχερής Κυρίας Deluxe

Το Γούρι της Τυχερής Κυρίας Deluxe δεν είναι μόνο ένα συναρπαστικό παιχνίδι αλλά φέρνει και καλή τύχη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες του Rabona συνοδεύονται από πέταλα, ουρές κουνελιών, τριφύλλια και άλλα «τυχερά» σύμβολα. Ο μεγαλύτερος συντελεστής φέρνει τον κύριο χαρακτήρα Τύχη. Η Novomatic δημιούργησε για άλλη μια φορά έναν κουλοχέρη με ευχάριστα γραφικά και ελαφριά μουσική υπόκρουση.

Ο χώρος παιχνιδιού αποτελείται από πέντε κυλίνδρους και δέκα γραμμές. Η κρυστάλλινη σφαίρα είναι σύμβολο Scatter. Όταν συμπίπτουν τρία σύμβολα scatter, ο παίκτης λαμβάνει 15 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x. Το Τυχερή Κυρία είναι το σύμβολο Wild και υποκαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από την κρυστάλλινη σφαίρα, διπλασιάζοντας τα τρέχοντα κέρδη.

Κολόμβος Deluxe

Το Κολόμβος Deluxe είναι αφιερωμένο στον Χριστόφορο Κολόμβο και έχει μοναδικό θεματικό σχεδιασμό και ευχάριστη μουσική υπόκρουση. Αυτό το παιχνίδι έχει ένα τυπικό πεδίο με 5 κυλίνδρους και 10 γραμμές. Ο αριθμός των ενεργών γραμμών και το μέγεθος του στοιχήματος ρυθμίζονται από τον ίδιο τον παίκτη. Το Κολόμβος Deluxe παρέχει αυτόματο παιχνίδι και πολλά ωραία μπόνους.

Όταν πέντε πορτρέτα του Κολόμβου εμφανίζονται στον κύλινδρο, ένα μέλος του Rabona κερδίζει το τζάκποτ. Τα ιστιοπλοϊκά είναι Scatter. Εάν εμφανιστούν τρία ιστιοπλοϊκά, απονέμονται δέκα δωρεάν περιστροφές. Εάν εμφανιστεί ένα σύμβολο Scatter κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, το μπόνους προστίθεται στο τρέχον μπόνους.