Το  www.ifarmacy.gr    είναι ένα online φαρμακείο το οποίο προσφέρει γρήγορη αποστολή εύκολη πρόσβαση, ασφάλεια, άριστη εξυπηρέτηση με ένα απλό κλικ!

Το  www.ifarmacy.gr  από το 2012 δραστηριοποιείται στον χώρο των online φαρμακείων και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα, το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές με τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει. Η ιστοσελίδα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη έτσι ώστε ο πελάτης να βρίσκει γρήγορα το προϊόν που ψάχνει, είναι εύχρηστη και παρέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει.

Αρχικά στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα ο πελάτης θα βρει άπειρα και σε μεγάλη ποικιλία προϊόντα που αφορούν είδη φαρμακείου ( διαγνωστικές συσκευές, ορθοπεδικά προϊόντα, υγιεινή στόματος) , αλλά και παραφαρμακευτικά όπως προϊόντα καλλυντικής φροντίδας (γυναικεία και ανδρικά), είδη περιποίησης για το μωρό αλλά και τη μητέρα βιταμίνες , συμπληρώματα διατροφής, και φυσικά, μιας και το επιβάλλει η εποχή, αμέτρητες επιλογές σε αντηλιακά για όλη τη οικογένεια. Και αντικουνουπικά τα οποία δυστυχώς τα επιβάλει και αυτά η εποχή. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο καταναλωτής βρίσκει τις πιο κορυφαίες εταιρίες και τις πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων. Πάνω από 300 επώνυμες μάρκες!

Η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη καθώς το www.ifarmacy.gr είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στο θέμα της ποιότητας θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα. 

Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας όμως οι τιμές είναι χαμηλές και προσιτές για όλους τους καταναλωτές .Το www.ifarmacy.gr γνωρίζει την κρίσιμη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι πελάτες της και γι’ αυτό τον λόγο προσφέρει φιλικές τιμές. Υπάρχει επίσης ειδικό τμήμα με προσφορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές που φτάνουν έως – 55%. Οι προσφορές όμως δεν μένουν ίδιες, αλλάζουν συνεχώς για να καλύπτουν τις ανάγκες περισσότερων καταναλωτών.

Το κατάστημα επιπλέον διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει  εξειδικευμένο προσωπικό, με υψηλό επιστημονικό επίπεδο, με γνώσεις και πολυετή εμπειρία. Περιλαμβάνει  φαρμακοποιούς, συμβούλους υγειάς και ομορφιάς οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις, να συμβουλέψουν και να προτείνουν στους πελάτες τα κατάλληλα προϊόντα  για τις ανάγκες τους. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουν είναι άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική. 

Η ασφάλεια όμως των πελατών αποτελεί τις πρώτη προτεραιότητες του καταστήματος. Γι’ αυτό τον λόγο προσφέρει ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές  καθώς λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πελατών της. Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών είναι απόρρητα και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους και μένουν προσωπικά. Μόνο ο ίδιος ο πελάτης μπορεί να τα αλλάξει ή να τα τροποποιήσει. 

Η πληρωμή την παραγγελίας μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιθυμεί ο πελάτης καθώς το www.ifarmacy.gr προσφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 1) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, 2) με αντικαταβολή, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο των πελατών (επιπλέον χρέωση 2.50 €), 3) online μέσω Paypal, 4) με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν άνω των 39€. Τα προϊόντα έρχονται στο χώρο των πελατών γρήγορα σε  1-2 εργάσιμες ημέρες, πάντα με ασφάλεια και γρήγορα.