Το www.my-pharmacy.gr είναι το μοναδικό online φαρμακείο το οποίο παραδίδει τα προϊόντα που παραγγέλλει ο πελάτης μέσα σε 24 ώρες!

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά μέσα σε τόσα άλλα του είδους του, καθώς προσφέρει προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές στην καλύτερη ποιότητα.

Το www.my-pharmacy.gr διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Πάνω από 3.000 προϊόντα, φαρμακευτικά και μη, τα οποία αφορούν την προσωπική φροντίδα της γυναίκας (περιποίηση σώματος, προσώπου, μαλλιών), προϊόντα για το μωρό και τη μαμά ( είδη εγκυμοσύνης και θηλασμού, αξεσουάρ για το παιδί, είδη διατροφής ), τη προσωπική φροντίδα του άντρα (περιποίηση προσώπου, μαλλιών, είδη ξυρίσματος), προϊόντα για το μωρό και τη μαμά ( είδη εγκυμοσύνης και θηλασμού, αξεσουάρ για το παιδί, είδη διατροφής ), είδη αδυνατίσματος, βιταμίνες, βιολογικές τροφές, προϊόντα ειδικής διατροφής, συμπληρώματα  διατροφής, αρώματα, βότανα, διαγνωστικές συσκευές. Και φυσικά μεγάλη ποικιλία σε αντηλιακά προσώπου, σώματος και μαλλιών, για όλη την οικογένεια και προϊόντα ανακούφισης για μετά τον ήλιο. Και αντικουνιπικά. 

Τα προϊόντα είναι άριστης ποιότητας, με πιστοποιήσεις και εγγύηση. Το www.my-pharmacy.gr θεωρεί πως οι πελάτες του πρέπει να έχουν τα καλύτερα προϊόντα, γι’ αυτό τους τα προσφέρει.

 Όλα τα προϊόντα είναι επώνυμα και δημοφιλή, πάνω από 300 μάρκες, για να είναι σε θέση οι πελάτες να διαλέξουν αυτά τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι καλύτερες και οι χαμηλότερες. Κανένα άλλο φαρμακείο online δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του στο θέμα των τιμών. Το www.my-pharmacy.gr θα βγαίνει πάντα νικητής σε αυτή τη σύγκριση! Επιπλέον καθημερινά υπάρχουν νέες προσφορές σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Οι προσφορές ανανεώνονται συχνά για να μπορούν όλοι οι πελάτες να επωφελούνται από αυτές.

Το www.my-pharmacy.gr διαθέτει επίσης τηλεφωνικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο με γνώσεις και πολυετή εμπειρία.  Πρόκειται για φαρμακοποιούς, συμβούλους ομορφιάς και υγείας με πιστοποιήσεις, οι οποίοι απαντούν σε όλες τις απορίες των πελατών, τους δίνουν συμβουλές και να τους προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 

Η παραγγελία των προϊόντων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email είτε και μέσω fax. Το κατάστημα προσφέρει με παραγγελίες άνω των 39€ δωρεάν μεταφορικά. 

Το www.my-pharmacy.gr για την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με  κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης, με πιστωτική κάρτα, με  αντικαταβολή όταν παραλάβει ο πελάτης την παραγγελία στο χώρο του και μέσω Paypal. 

Το κατάστημα προσφέρει ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές. Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Το www.my-pharmacy.gr είναι άξιο εμπιστοσύνης.