Το αναπηρικό αμαξίδιο που αποκτήθηκε με δωρεά και καπάκια που συγκεντρώθηκαν από την ΑΡΩΓΗ παρέλαβε η Πολυτίμη. Μία κοπέλα που αντιμετωπίζει τετραπληγική αναπηρία.
Το καρότσι παραδόθηκε σε κλίμα συγκίνησης στο «Απολλώνειο Θεραπευτήριο-Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης» της Λάρισας όπου φιλοξενείται εδώ και πολύ καιρό, από τη διεύθυνση και τους ιατρούς  του «Απολλώνειου», τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας στον τομέα της δημόσιας υγείας και νευροχειρούργο Βασίλη Αναγνωστόπουλο την ομάδα εθελοντών «Ενεργοί Πολίτες Ελασσόνας» και την Πρόεδρο του Συλλόγου «Αρωγή» Τρικάλων Ελένη Καϊμά.
Παρόντες οι γονείς της Πολυτίμης που ευχαρίστησαν τους εθελοντές από όλη την Ελλάδα που πρόσφεραν τα καπάκια  κι όλο το προσωπικό του Απολλώνειου μοιράστηκαν την χαρά τη νεαρής κοπέλας για την απόκτηση του αμαξιδίου που θα διευκολύνει την καθημερινότητά της.
«Είναι ανάγκη όλοι μαζί να προσφέρουμε! Και όλοι μαζί μπορούμε! Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας» ανέφερε η κ. Καϊμά και δέχθηκε το δώρο καρδιάς (ένα κόσμημα) που της πρόσφερε η μητέρα της Πολυτίμης για να την ευχαριστήσει.

Από την πλευρά τους οι γιατροί του «Απολλώνειου» υποστήριξαν ότι είναι χρέος για εκείνους να διευκολύνουν στο λειτουργικό κομμάτι όσο το δυνατό περισσότερους συνανθρώπους με αναπηρία.
Την παράδοση έκανε ο  κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος από αυτές τις ενέργειες και δήλωσε ότι σαν Περιφέρεια, θα σταθεί αρωγός δίπλα στα άτομα με αναπηρία.
«Πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτές τις συνθήκες». Ελπίζω η πολιτική εξουσία να σταθεί αρωγός στους συνανθρώπους μας» ανέφερε ο ιδρυτής των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Αντώνης Λιάνος ο οποίος ευχαρίστησε τον ανώνυμο δωρητή από την Ελασσόνα που δώρισε το αναπηρικό αμαξίδιο, τους εθελοντές από όλη την Ελλάδα που πραγματοποίησαν μια τεράστια συγκομιδή από καπάκια νερού, για να βρεθούν τα χρήματα ώστε να τελειοποιηθεί το αναπηρικό αμαξίδιο σε ορισμένα εξαρτήματα που δεν είχε,  τον «Σύλλογο Αρωγή» και την Πρόεδρο κ. Καιμά καθώς και το διοικητικό συμβούλιο διότι επισκεύασαν το αναπηρικό αμαξίδιο.