Άλλη μια σημαντική νίκη πήραν τα κορίτσια του Ασκληπιού το Σάββατο απέναντι στον πολύ καλό και αξιόμαχο Σπάρτακο Λάρισας με 3-0 σετ.

Η νίκη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς μετά την 1η ήττα του πρωτοπόρου Φιλαθλητικού Λαρισαικού, πλησίασε στον ένα πόντο από την κορυφή και πάει το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπυ με την ΑΕ Λάρισας με ανεβασμένο το ηθικό.

"Ο ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ τίμησε στο περιθώριο του αγώνα την αθλήτριά του ΤΖΗΜΑ ΕΛΕΑΝΑ για την 4ετη προσφορά της στο γυναικείο τμήμα. Ένας υπέροχος χαρακτήρας που βοήθησε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ το 2022-2023.

Ευχόμαστε στην Ελεάνα μας να πετύχει τους στόχους της και τα όνειρά της, να έχει υγεία και της λέμε ...ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Τα σετ: 25-15 , 25 -16 , 25-22

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ ): ΤΖΗΜΑ, ΓΙΑΤΣΙΟΥ, ΔΥΝΤΣΙΚΟΥ, ΤΕΡΖΗ, ΛΕΤΣΑ, ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΥ, ΜΠΟΡΙΤΣΙ, ΤΣΙΛΙΚΑ, ΛΙΑΜΠΟΥ, ΚΟΚΚΑΛΗ, ΧΑΛΙΒΙΔΟΥ, ΜΠΟΥΡΑ.

Mε το δεξί οι Παγκορασίδες 

Την παρθενική τους νίκη πήραν οι Παγκορασίδες του Ασκληπιού απέναντι στον συμπολίτη Φιλαθλητικό Τρικάλων με 3-0 σετ.

Οι μικρότερες αθλήτριες έπαιξαν για πρώτη φορά μετά μετά από 1 περίπου χρόνο και χάρηκαν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Φιλαθλητικού που παρά μικρό της ηλικίας τους έπαιξαν καλό βόλευ .

Τα σετ: 25-4, 25-12,25-12 .

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (ΜΑΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ): ΑΛΕΣΤΑ, ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗ, ΒΗΤΑ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΥ, ΤΡΙΚΑΛΗ, ΝΙΚΑ, ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΜΠΕΛΑ, ΖΙΩΓΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΙΟΥΛΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.