Ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους είναι πλέον και με τη… βούλα τρεις παίκτες του ΑΟΤ. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Γκάσιτς, Μιχαήλο Τόμκοβιτς και Νίκο Γιδόπουλο, οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τα «διαζύγια». Αναλυτικά: «Παρελθόν τρεις ποδοσφαιριστές από τον ΑΟ Τρίκαλα. Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ντάνιελ Γκάσιτς, Μιχαήλο Τόμκοβιτς και Νίκο Γιδόπουλο. Η διοίκηση εύχεται στους παίκτες καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους και δηλώνει ότι η πόρτα του ΑΟ Τρίκαλα θα είναι πάντα ανοιχτή. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση και για τις δυο πλευρές».
Παράλληλα η διοικηση του ΑΟΤ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των τεσσάρων φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη μέσα στις επόμενες ημέρες με Ελευθεροχώρι, Λαμία, Απόλλωνα Λαμίας και ΠΑΣ. Αναλυτικά:
«Φιλικές αναμετρήσεις με Απόλλων Λάρισας και ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο ΑΟ Τρίκαλα στις 31/8 και 2/9 αντίστοιχα ενώ θα προηγηθούν τα ματς με Ελευθεροχώρι αύριο Τετάρτη και Λαμία το Σάββατο. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 18:00. Αναλυτικά
24/8 Μαύροι Αετοί (Ελευθεροχώρι)
27/8 Λαμία (ΔΑΚ Λαμίας)
31/8 Απόλλων Λάρισας (Φιλιππούπολη)
2/9 ΠΑΣ Γιάννινα (Ζωσιμάδες)».