Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΟ Τρίκαλα παραχώρησε ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την αγάπη τους, αλλά και την στήριξη στην ομάδα. Ενώ για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Γιαλιά τόνισε ότι αποχωρεί με τα θετικά συμπεράσματα να είναι σαφώς περισσότερα στην συνεργασία τους, ενώ εκτίμησε ότι μπορεί να φτάσει την ομάδα ψηλά.
Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης έχουν ως εξής:
Για το «διαζύγιο» με τον ΑΟΤ: Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όταν κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζουμε ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Το ίδιο έγινε και στη δική του περίπτωση. Θεωρώ ότι η ομάδα σ’ αυτό το ξεκίνημα έμεινε πίσω από κάποιες λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι η εικόνα που δείξαμε τόσο στους αγώνες πρωταθλήματος με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη, αλλά και σ’ αυτούς του κυπέλλου με ΠΑΟΚ και Λάρισα ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους. Αλλά θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Εκεί χρειάζεται και τύχη, αλλά και προφανώς τα διαιτητικά λάθη παίζουν το ρόλο τους.
Αν προλαβαίνει η ομάδα τον πρωταθλητισμό: Έτσι όπως έγινε φέτος το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με τις αναβολές στην έναρξη και από την κακοκαιρία είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Εγώ πιστεύω ότι οι παίκτες είναι καλοί, θα υπάρξουν προφανώς και κάποιες ακόμη προσθήκες και με το πρόγραμμα που έχει από εδώ και πέρα η ομάδα με το τέλος του πρώτου γύρου θα είναι μέσα στους στόχους της.
Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και ένας από τους πρώτους που θα πανηγυρίσει θα είμαι και εγώ.
Για τους φιλάθλους των Τρικάλων: Δεν το κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τους φιλάθλους των Τρικάλων. Και απορώ που αυτή η ομάδα δεν βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Σούπερ Λίγκα, αφού δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιες συνθήκες σε πολλές ομάδες και πόλεις. Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου.
Για την συνεργασία με τον Χρήστο Γιαλιά: Φεύγω από τον ΑΟΤ με τα θετικά να είναι πολύ περισσότερα με την συνεργασία μου με τον κ. Γιαλιά. Είναι αλήθεια ότι έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά εγώ θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει τον ΑΟ Τρίκαλα πολύ ψηλά και επειδή είναι επιτυχημένος στο χώρο του δεν αποκλείεται αυτό να γίνει σύντομα. Όσο αφορά το μέλλον ποτέ κανένας δεν μπορεί να ξέρει, αλλά για μένα ο ΑΟ Τρίκαλα θα είναι πάντα στην καρδιά του και επαναλαμβάνω θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει αν η ομάδα καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να πάρει την άνοδο.