Φιλική νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα στο στάδιο «Μπάμπης Παπαχατζής» του Νεοχωρίου κερδίζοντας χθες με 1-0 την Λαμία. Ο αγώνας είχε… γεύση από Φούτμπολ Λιγκ και σίγουρα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κουσκουνάς στο 62’. Το επόμενο φιλικό για τον ΑΟΤ είναι την Τετάρτη στο Ελευθεροχώρι απέναντι στους Μαύρους Αετούς που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική.
Οι φάσεις του αγώνα
Στο 2΄ο Σερτζίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Πίτκα έκανε το σουτ και ο Πίτκας απέκρουσε με τα πόδια
Στο 30΄απο κόρνερ του Μίνγκα ο Χασομέρης γύρισε για τον Ριζογιάννη ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ
Στο 39΄σέντρα του Κουσκουνά ο Ριζογιάννης έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 52΄ο Δουκάκης έκανε το σουτ απο διαγώνια θέση και η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 62΄ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ ο Λεάντρο με προβολή ανάγκασε σε επέμβαση τον Πίτκα και στην επαναφορά ο Κουσκουνάς πέτυχε το 1-0
Στο 64΄φάουλ του Αυγενικού κεφαλιά του Όμο η μπάλα άουτ
Στο 66΄ατομική προσπάθεια του Κουσκουνά και σουτ η μπάλα πέρασε άουτ
Στο 71΄ο Ράσιτς κατέβασε με το κεφάλι για τον Γιαννιτσάνη ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ
Στο 88΄σέντρα του Παπαευθυμίου ανάποδο ψαλιδάκι του Τσούκαλου και ο Παπαδόπουλος έβγαλε εκπληκτικά την μπάλα
Οι συνθέσεις
ΑΟ Τρίκαλα: Σιδεράκης (46΄Παπαδόπουλος), Λαμπάκης (46΄Δουκάκης (89΄Τοπτίδης), Νιάρος (46΄Στογιάνοβιτς), Παπαπαναγιώτου (46΄Βέρτζος), Σαρακατσάνος (46΄Λεάντρο), Μουμίν (79΄Γκάσιτς), Ριζογιάννης (46΄Γκόλιας), Σερτζίνιο (46΄Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς (66΄Ράσιτς), Μίνγκας (46΄Νικολακακης), Χασομέρης (46΄Γιαννιτσάνης)
Λαμία: Πίτκας (69΄Βορύλας), Μπλάζιτς (58΄Αντωνόπουλος), Τζόκιτς (46΄Τσούκαλος), Πίντο (46΄Ντουρμισάι), Όμο, Αναστασιάδης (79΄Μανιάς), Βαλιός (46΄Κοτσώνης), Βασιλόγιαννης (69΄Πατσαρούχας), Καραγιάννης (46΄Αυγενικού), Παπαργυρίου (46΄Πεταυράκης), Σπυρόπουλος (46΄Μπουλούλης)
Οι διαιτητές:Μανούρας Χρ., Τζαφόλιας (Αν.Αττικής), Μανούρας Ν., Γρατσάνης (4ος)