Οδυνηρή ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΑΟΤ από τον Απόλλωνα που φέρνει την ομάδα ακόμα πιο μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις της ανόδου στη Super League.

Σκόρερ ο Κάσσος στο 47ο λεπτό, με τον ΑΟΤ να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα μέχρι τη λήξη.

Ο αγώνας

Στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, το παιχνίδι θύμισε παλιές εποχές της Α' Εθνικής με τους φίλους της τοπικής ομάδας να γεμίζουν το στάδιο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο, θέλοντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Στο 11ο λεπτό οι κυανέρυθροι πέτυχαν γκολ με τον Κουσκουνά, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να εκμεταλλεύτουν τις πολλές στατικές φάσεις, με την άμυνα του Απόλωνα να καθαρίζει κάθε επικίνδυνη στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 47' ο Κάσσος έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ νίκησε τον Αθανασόπουλο, γράφοντας το 0-1.

Ο Βοσνιάδης έβαλε όλα τα επιθετικά όπλα στο γήπεδο, για να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το κατάφεραν, με την «ελαφρά ταξιαρχεία» να παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Αλ. Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Βέρτζος(Μαχαμάτ), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης (Γιαννιτσάνης), Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (Μαρουκάκης)

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος, Διαμαντόπουλος(Πετρόπουλος), Σιατραβάνης (Αλμπάνης), Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ομπόντο (Τσιάρας).

Με πληροφορίες από sentragoal.gr