Ο μεταγραφικός οργασμός στα Τρίκαλα δεν λέει να κοπάσει…
Τα Τρίκαλα, μετά την απόκτηση Φίλιππου Σαχσανίδη, ανακοίνωσαν τη μεταγραφή ενός ακόμα γκολκίπερ, η οποία ήταν και αναμενόμενη.
Ο λόγος για τον 28χρονο Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν υπερασπίστηκε στη Β’ Εθνική τα δοκάρια της Ζακύνθου.
«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Γεννήθηκε στις 2/4/1988 και έχει πλούσια διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από την ΑΕΚ, και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας, Καλαμαριά, και πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΑΟΤ με την Ζάκυνθο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΤ.
Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νέα του σελίδα στην ποδοσφαιρική καριέρα του, ενώ δεν ξέχασε να κάνει ιδιαίτερη μνεία και στο γεγονός ότι θα έχει ως προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιόζεφ Βάντσικ. Αναλυτικά ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Είναι τιμή μου που ήρθα στα Τρίκαλα. Ο στόχος είναι η Σούπερ Λίγκα και θέλω να δικαιώσω τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα και είμαι τυχερός που θα κάνω προπόνηση με τον Γιόσεφ Βάντσικ. Πέρυσι ήρθα ως αντίπαλος και πιστεύω ότι ο ΑΟΤ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου».