Τα Τρίκαλα πήραν παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα του Καραϊσκάκη Αρτας με 2-1 και εξασφάλισαν την άνοδο στη Β’ Εθνική, μετά από τρία χρόνια! Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν πριν το παιχνίδι με τα εισιτήρια οι παίκτες των Τρικάλων έδειξαν την ανωτερότητά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και απόλυτα δίκαια έφτασαν στη νίκη και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Οι 150 ηρωικοί φίλαθλοι της ομάδας μπήκαν στο γήπεδο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη. Τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Τέλλου στο 26’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 67’ με εντυπωσιακό σουτ βολίδα του Σαχινίδη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Στάνσετιτς.

Α.Ε. Καραϊσκάκης: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλινς, Τζερεμές (60΄Στάνσετιτς), Σιμονιάν, Γυφτοκώστας, Βασίλιεβιτς (70΄Γραβάνης), Καβαλλάρης.
Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γιώτας, Βαγγελή, Καμπλιώνης (92΄Στούμπος), Σπάσιτς, Σαχινίδης (88΄Πέντσας), Κέρι, Μοσχάκης (86΄Παπαευθυμίου).

Στα άλλα παιχνίδια, που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Οπούντιος επιβλήθηκε 4-1 του Δωτιέα Αγιάς, ενώ ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας νίκησε 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η Κοζάνη έμεινε στο 1-1 με το Μακροχώρι, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και το παιχνίδι του Εθνικού Φιλιππιάδας με τον Πύρασο. Τέλος, νικηφόρα τέλειωσε η χρονιά για τον Ρήγα Φεραίο, που επιβλήθηκε 3-0 του Θεσπρωτού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καραϊσκάκης-Τρίκαλα 1-2
Ρήγας Φεραίος-Θεσπρωτός 3-0
Νεοκαισάρεια-Τσαριτσάνη 2-1
Μαρτίνο-Αγιά 4-1
Κοζάνη-Μακροχώρι 1-1
Λευκάδια-Βατανιακός 0-3 α.α.
Φιλιππιάδα-Πύρασος 1-1
Πυρσός-Αν. Άρτας 0-3 α.α.

(*) Τα Τρίκαλα πήραν το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 71 βαθμούς, έναντι 70 του Καραϊσκάκη Αρτας.

Υποβιβάζονται η Αναγέννηση Αρτας, ο Βατανιακός, το Μακροχώρι, ο Πυρσός Γρεβενών και Λεςυκάδια.

Στους άλλους ομίλους

Στους άλλους τρεις ομίλους της κατηγορίας την άνοδο πήραν ο Πανσεραϊκός που νίκησε την τελευταία αγωνιστική 1-0 τη Δόξα Δράμας, όπως επίσης και οι Πανελευσινιακός και Κισσαμικός που είχαν "καθαρίσει" από τις προηγούμενες αγωνιστικές την άνοδό τους.