Στα πρόθυρα της διάλυσης βρίσκεται ο ΑΟΤ, παρά το άριστο κλίμα και τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν.

O AO Τρίκαλα ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Football League. Οι συνεχείς ανακοινώσεις απόκτησης παικτών, στελέχωσης του επιτελείου της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα καλλιέργησαν δικαιολογημένα μεγάλες προσδοκίες στους Τρικαλινούς φιλάθλους.

Ωστόσο, τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος από την αδυναμία του Χάρη Κουτσούρη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες (προκαταβολές συμβολαίων) που έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά το "σπάσιμο" της συμφωνίας με τον Κατσιγιάννη.

Έφυγαν από την προπόνηση οι παίκτες, καμία δραστηριότητα μέχρι τη Δευτέρα

Στο Καρπενήσι η μουρμούρα ήταν έντονη και παρά την προσπάθεια του περιβάλλοντος του Κουτσούρη να καθησυχάσει τα πνεύματα σήμερα έσκασαν τα …κουκιά.

Οι παίκτες αρνήθηκαν να κατέβουν στην προγραμματισμένη για το απόγευμα προπόνηση στην Μπαλκούρα (παρουσία και των οργανωμένων οπαδών) παρά τις προσπάθειες Κουτσούρη και Αμανατίδη να τους μεταπείσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί και το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με την Φαρκαδόνα στην Καλαμπάκα και όπως έγινε γνωστό αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα της ομάδας μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα!

Παίκτες: "Εξαντλήσαμε τα περιθώρια υπομονής"

Ανακοίνωση μετά τα τεκταινόμενα εξέδωσαν οι παίκτες του ΑΟΤ. Σε αυτήν επισημαίνουν τα εξής:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ιστορικής ομάδας μας ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια κάνοντας υπομονή και ανεβαίνοντας στο Καρπενήσι, άλλοι χωρίς συμβόλαια και όλοι χωρίς προκαταβολές και ενοίκια, στηριζόμενοι στις εγγυήσεις της διοίκησης, χωρίς όμως να υλοποιηθεί τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές να διακόψουμε επ’ αορίστου τις προπονήσεις έως ότου να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω. Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ".

Τα σενάρια της επόμενης μέρας 

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια παικτών και ο λογαριασμός για την πλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει ακόμη ανοίξει οπότε τα νήματα κινεί ο Χάρης Κουτσούρης μετά το ΟΚ που πήρε πριν λίγο καιρό από την ανοιχτή συγκέντρωση στο επιμελητήριο αλλά το αφεντικό στον ΑΟΤ θα είναι αυτό που θα πάει να βάλει τα χρήματα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι αυτός; Είναι φανερό ότι ο Χάρης Κουτσούρης δεν έχει την δυνατότητα να βάλει άμεσα τα χρήματα αυτά όπως υποσχέθηκε στην ανοιχτή συγκέντρωση. Περίμενε λεφτά από την Κέρκυρα τα οποία χάθηκαν μετά τον υποβιβασμό, έπεσε στα capital controls και δεν μπόρεσε να μετοχοποιήσει όλα ή και μέρος των χρημάτων που έχει βάλει μέχρι τώρα. Η ρήξη του με τον Νίκο Κατσιγιάννη (ο οποίος απαιτούσε την απομάκρυνση Αμανατίδη συν τοις άλλοις) του στερεί την δυνατότητα να έχει μία οικονομική στήριξη καθώς είναι κοινό μυστικό ότι ο πρώην ισχυρός άντρας των Χανίων έχει βάλει αρκετά χρήματα από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα. Όπως δήλωσε σήμερα το απόγευμα θα αναζητήσει συνεργασίες μη αποκλείοντας ακόμη και τον …Βαγγέλη Πλεξίδα κάτι που μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλούς.

Ο Νίκος Κατσιγιάννης από την πλευρά του προσέγγισε μέλη του Ερασιτέχνη και τους ζήτησε να μπουν αυτοί μπροστά και ο ίδιος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια τους. Είναι δύσκολο όμως οι «γιατροί» να εμπλακούν και πάλι σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Και τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα, και δεν μπορούν να ανταποκριθούν και οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να μπλέξουν ξανά. Προτιμούν την ασφάλεια του ερασιτέχνη. Είναι άγνωστο αν ο Κατσιγιάννης βρει άλλους συμμάχους στην προσπάθεια του.

Τέλος το 3ο σενάριο είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας! Εχθροί και φίλοι του αναγνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αφού δεν έχει πια ομάδα μετά την πώληση της ΑΕΛ στον Κούγια. Είναι κοινό μυστικό ότι τον έχουν πλησιάσει και ο Κατσιγιάννης, και ο Κουτσούρης. Όσοι τον ξέρουν όμως καλά ξέρουν ότι αν θελήσει να αναμειχθεί θα αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο, η ομάδα να φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης και ο ίδιος να εμφανιστεί ως σωτήρας. Προκειμένου να κάμψει τις αναμενόμενες αντιδράσεις είναι βέβαιο ότι θα κάνει μία και μόνο κίνηση για τον πάγκο της ομάδας που ακούει στο όνομα Γιώργος Βαζάκας!

Newsroom trikalaenimerosi.gr, με πληροφορίες από sportrikala.gr