Την εκδήλωση ενδιαφέροντος από έναν νέο επιχειρηματία για την αγορά του ΑΟ Τρίκαλα πυροδότησε η επιστολή παραίτησης του Χάρη Κουτσούρη.

Εκτός από τον Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος έχει κάνει μία πρώτη επαφή με τον Ερασιτέχνη, στο παιχνίδι μπαίνει ένας άλλος επιχειρηματίας με καταγωγή από τα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά που επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο Κολωνάκι όντας ο αποκλειστικός εισαγωγέας του ιταλικού καφέ Portioli στην Ελλάδα. 

Ο επιχειρηματίας εκδήλωσε το ενδιαφέρον του μιλώντας στο trikalascore.gr, τονίζοντας ότι σκοπεύει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, έχοντας μάλιστα ως άμεσο συνεργάτη του, τον Δημήτρη Καμπλιώνη, πρόεδρο του ΑΟ Προδρόμου, με τον οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά στα Τρίκαλα.

Αναμένεται συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και τον Νίκο Παππά, ακόμα και μέσα στην ημέρα, προκειμένου να συζητηθεί εάν μπορεί να αναλάβει την τύχη του ΑΟΤ.

*Στη φωτογραφία, ο Νίκος Παππάς (δεξιά) βραβεύεται από τον κ. Μορένο Πορτιόλι ως ο καλύτερος συνεργαζόμενος της ιταλικής εταιρίας.